Curriculum Vitae van Carl Rouwenhorst

Personalia

Achternaam: Rouwenhorst
Voornamen: Cornelis Jacobus (roepnaam: Carl)
Geboortedatum: 25 april 1973
Geboorteplaats: Nijmegen
E-mail adres: mail@rexwinkel-bv.nl

Werkervaring

2001 – heden
Directeur Constructiebedrijf Rexwinkel b.v.

okt. ’99 – dec ’01
Allerhande zaken binnen Rexwinkel B.V. te Zutphen. De werkzaamheden lopen uiteen van staalconstructieontwerp, tekenen en kostprijscalculatie tot werkzaamheden op administratief en commercieel gebied.

sept. ’98 – sept. ’99 Projectmedewerker op de afdeling Engineering van slijpschijvenproducent Flexovit te Eibergen. De werkzaamheden omvatten de coördinatie en uitvoering van automatiserings- en mechaniseringsprojecten ten behoeve van overige afdelingen binnen de productievestiging.

1988 – okt. ’99 Diverse activiteiten op verschillende plaatsen binnen staalconstructiebedrijf Rexwinkel B.V. in Zutphen, waaronder werkzaamheden in de werkplaats, op de tekenkamer, met betrekking tot kostprijscalculatie en met betrekking tot de boekhouding.

Opleidingen en curussen

2001-heden Diverse cursussen van stichting Bouwen met Staal.

2000 – 2001 Cursus staalconstructeur (SC3) aan het Hoger Technisch Instituut (H.T.I.) te Amsterdam.

1995 – aug. 1998 T.U. Werktuigbouwkunde, Universiteit Twente (Enschede)
Vakgroep Productie- en Ontwerptechniek (PT) variant Technologie van de Verspanende Bewerking

mrt. – juli 1995 NIMA-A marketing diploma

1991 – 1995 H.T.S. Werktuigbouwkunde, Hogeschool Gelderland (H.T.S. Arnhem)
Specialisatie: Constructietechniek

Extra behaalde certificaten:

  • Management en Leidinggeven
  • Ondernemerschap
  • Robotica (behaald bij het CIM-centrum in Delft)

1985 – 1991 Atheneum, Baudartius College Zutphen,
Vakkenpakket:Nederlands, Engels, Duits, Wiskunde B, Natuurkunde, Scheikunde, Economie I

Stages en afstudeeropdrachten

okt. ’97 – aug. 1998
Afstudeeropdracht aan de Universiteit Twente met als titel: “Determination of producible geometry based on process knowledge; a discussion for sheet metal parts”. De opdracht heeft betrekking op het uitwerken van een methodiek voor de geautomatiseerde bepaling van theoretisch mogelijke bewerkingsprocessen voor plaatwerkproducten.

febr. – juli 1995 Afstudeeropdracht H.T.S. Werktuigbouwkunde bij de Apeldoornse Machinefabriek en Konstruktiewerkplaats (AMK), met als titel “Technisch haalbaarheidsonderzoek naar de toepasbaarheid van piëzo-electrische materialen in de aandrijving van transportsystemen”.

febr. – juli 1994, Stage bij Fokker Space & Systems te Leiden (FSS). De opdracht behelsde de verbetering van het luchtstromingsprofiel in een laminaire stromingskast die werd ontwikkeld voor toepassing bij biologisch onderzoek in het ruimteveer Columbus.

nov. ’93 – febr. ’94 Stage bij Stork Ventilatoren te Zwolle: Onderzoek naar de financiële haalbaarheid van een knipstraat in de plaatwerkerij.

sept. – nov. 1993 Stage bij Nefit Industrial te Deventer: De werkzaamheden omvatten met name het maken en aanpassen van technische tekeningen van gietstukken, alsmede tekeningen van productiemiddelen ten behoeve van deze gietstukken.